Η κόρη του Αντώνη Κανάκη «πρωταγωνιστεί» στο νέο τρέιλερ του «Ράδιο Αρβύλα»
NewsroomΓια τρίτη πλέον εβδομάδα, συνεχίζονται οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου». Με σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την ομάδα του παράγει πέντε εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.
Κάθε Δευτέρα στις 22:00, βγαίνει «στον αέρα» του διαδικτύου το «Ράδιο Αρβύλα», η σατιρική-χιουμοριστική ματιά στις «παράξενες» ημέρες που ζούμε και που την έχουμε τόσο ανάγκη, ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το «πειρατικό» «Βινύλιο», με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό και όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών.
Ωστόσο, στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε σήμερα, ο Αντώνης Κανάκης επιφύλασσε μια έκπληξη στους θεατές, αφού σε αυτό πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!